Skydda fler enheter med din prenumeration

Med Kaspersky-programmet kan du kontrollera hur många enheter som för närvarande skyddas av din prenumeration och hur många fler du kan skydda. Du kan också dela skyddet med andra enheter direkt på din Mac.

När du delar skyddet aktiveras dina program automatiskt. Du behöver inte komma ihåg aktiveringskoden eftersom prenumerationen överförs via ditt konto. Om du aldrig har loggat in på ditt My Kaspersky konto på en enhet ber vi dig att göra det när du delar skyddet med den.

Kontrollera hur många enheter som skyddas av din prenumeration

Obs! Vissa prenumerationsplaner visar kanske bara information om det totala antalet enheter som kan skyddas av din prenumeration.

Dela skyddet med dina andra enheter

Obs! Vissa prenumerationsplaner kan kräva att du går till My Kaspersky för att dela skyddet med andra enheter.

Se även

Visa prenumerationsinformation